Yalova
$ 89.000

..

Lees verder

YAL-MVT-062
$ 92.000

..

Lees verder

YAL-MVT-074
$ 93.000

..

Lees verder

YAL-MVT-024
$ 95.000

..

Lees verder

YAL-MVT-039
$ 95.000

..

Lees verder

YAL-MVT-059
$ 100.000

..

Lees verder

YAL-MVT-025
$ 103.000

..

Lees verder

YAL-MVT-020
$ 105.000

..

Lees verder

YAL-MVT-036
$ 105.000

..

Lees verder

YAL-MVT-046
$ 105.000

..

Lees verder

YAL-MVT-054

 Wat is er zo speciaal aan Yalova en de vastgoedmarkt?

 
Toeristen hebben nog nooit van Yalova gehoord of hebben de neiging om te overbruggen. Maar nu met het gemak van toegang via het nieuws Osmangazi brug Yalova is gekoppeld aan Istanbul. Nu is het nog gemakkelijker voor de inwoners van Istanbul die een paar dagen willen ontsnappen aan het stadsleven, hebben het als de ideale bestemming begunstigd. Zomerse weekenden wanneer de kinderen van school zijn, zijn een traditionele tijd voor hen om te gaan.
 
Yalova biedt alles met inbegrip van thermale bronnen, fietsroutes, wandelen, wandelen en, en prachtige landschappen talrijke campings. Het wijkgebied ligt twaalf kilometer van het stadscentrum van Yalova en waar de regio het meest bekend om is. Vier hotels in het gebied bieden toegang tot helende thermale wateren die volgens wetenschappers gemakssymptomen zijn van verschillende kwalen, waaronder huid, orthopedische, mentale en functionele aandoeningen. Het is geen nieuwe trend, want in heel Turkije gebruikten soldaten van verschillende rijken na verloop van tijd spa-wateren om te helen na de strijd. De spa-bronnen van Pamukkale zijn zo'n voorbeeld, net als de bronnen van Balcova in Izmir.
 
Naast het thermische district genieten Cincarcik en Armutlu ook van succes en bekendheid als populaire toeristische bestemmingen. Armutlu, een locatie aan zee op 50 kilometer van het centrum van Yalova, heeft het uitgesproken voordeel van warme thermale bronnen, evenals strand-, zwem-, zonnebaden en watersportactiviteiten. Cinarcik is ook een locatie aan zee, maar het heeft iets dat Armutlu niet heeft en dat is een levendige nachtelijke scène. Andere plaatsen in Yalova zijn relatief rustig, vooral als je een jong bent en op zoek bent om de zomernachten weg te feesten. Winkels zijn niet zo uitgebreid als andere locaties, maar de belangrijkste steden van Bursa en Istanbul liggen vlakbij.
 
Cinarcik heeft een uitgesproken ontspannen sfeer die het fantastische vermogen biedt om in ieders behoeften te voorzien, dus het is een populaire bestemming voor Turken om vakantiehuizen te kopen. In de afgelopen jaren hebben zakenmensen uit Istanbul geïncasseerd op appartementen te koop in Yalova vanwege de goedkope prijzen en de recente bouwhausse die de vastgoedmarkt upgradet naar nieuwe, moderne woningen.
 

First Previous 1 2 3 4 5 Next Last     
Positive SSL