Trabzon
$ 33.000

..

Lees verder

TRZ-MVT-001
$ 35.000

..

Lees verder

TRZ-MVT-027
$ 39.000

..

Lees verder

TRZ-MVT-018
$ 49.000

..

Lees verder

TRZ-MVT-030
$ 52.000

..

Lees verder

TRZ-MVT-033
$ 72.000

..

Lees verder

TRZ-MVT-003
$ 72.000

..

Lees verder

TRZ-MVT-028
$ 75.000

..

Lees verder

TRZ-MVT-039
$ 78.000

..

Lees verder

TRZ-MVT-038
$ 80.000

..

Lees verder

TRZ-MVT-004

Trabzon informatie en appartementen te koop in Trabzon

Trabzon is een historische havenstad aan het oostelijke uiteinde van de Zwarte Zeekust van Turkije. De populariteit is te danken aan de locatie, het landschap en het klimaat dat het bezoekers biedt. De stad ligt aan de historische zijderoute en werd een ontmoetingsplaats van culturen, handelsmogelijkheden en naties. De stad heeft een sterke zeezijde naar de zee en dit maakt Trabzon belangrijk voor nationale of internationale schepen, toeristen of passagiers. De totale bevolking van de stad is ongeveer 770.000 en heeft een oppervlakte van 6.700 m. Gemiddelde temperaturen liggen tussen 10 C tijdens koude winterdagen en 27 C in het midden van de zomer. De regio is bekend met veel regen en warm weer. De Zwarte Zeekust van Turkije is afgezien van de rest van het land met glooiende bergen en een cluster van dorpen op plateaus. De kronkelende weg langs de kust van de Zwarte Zee geeft een adembenemend tafereel en Trabzon heeft een van de meest fascinerende taferelen op aarde.
 
De nieuw voltooide noordoostelijke verbindingsweg verbindt de kust van de Zwarte Zee met Istanboel en vormt een hoofdslagader. Aldus kunnen de grondprijzen van de Zwarte Zeeregio toenemen en de bouwmarkt een belangrijke attractie voor investeerders worden. De vastgoedmarkt trok recent veel buitenlandse investeerders van over de hele wereld aan. De meerderheid van de investeerders komt uit de golfregio en probeert de kansen te benutten. Grond te koop in Trabzon prime gebieden met uitzicht op de natuur en de zee is adembenemend. Zonder de natuurlijke schoonheid te vervormen, worden de bouwactiviteiten beperkt door de plaatselijke autoriteiten.
 
Het alpendorp Ayder op de hoge punten van Trabzon serveert een unieke ervaring waar je thee-groeiende gezinnen kunt ontdekken, wintertemperatuur in het midden van de zomer en een spectaculair groen van de natuur. Hagia Sophia (bekend als Ayasofya) is een goed bewaard gebleven historische kerk in Trabzon, die aanvankelijk een kerk is en na omgebouwd als museum. Trabzon is dus een geschiedenisrijke stad en iedereen die op zoek is naar appartementen te koop in Trabzon, moet klaarstaan ​​om onder de indruk te raken van de stad. De stad is veelbelovend voor beleggers die van plan zijn appartementen te kopen in Trabzon Trabzon bleef zijn geografische ligging in de loop van de geschiedenis beschermen en werd, net als in het verleden, de belangrijkste van alle havens aan de Zwarte Zee. De eco-strategische positie van Trabzon maakt de stad geïdentificeerd met handel en handel, meer dan 25 buitenlandse landen in de stad.
 
Voor diegenen die op zoek zijn naar een tweede huis en ideale woning voor het perfecte klimaat, is Trabzon zeker de juiste plaats. Er zijn vier grote ontwikkelingsbedrijven in Trabzon die betaalbare appartementen van hoge kwaliteit te koop aanbieden. De prijzen van appartementen stegen recentelijk vanwege de grote vraag, maar met de nieuwe verbindingswegen en ontwikkelingen in Turkije worden de echte meerwaarden nog steeds niet behaald. Of u nu op zoek bent naar een appartement of een villa als een tweede huis of als u op zoek bent om te investeren en wat huurinkomsten te verdienen, wij hebben opties voor u in Trabzon.
 
Bekijk de onroerend goed lijst en onze consultant zal u in de juiste richting begeleiden om uw uiteindelijke doel te bereiken en een woning in Trabzon te bezitten.
 
Trabzon Uzungol

First Previous 1 2 3 Next Last     
Positive SSL