Sakarya
$ 44.000

..

Lees verder

SAK-MVT-011
$ 46.625

..

Lees verder

SAK-MVT-003
$ 55.000

..

Lees verder

SAK-MVT-012
$ 56.000

..

Lees verder

SAK-MVT-009
$ 57.500

..

Lees verder

SAK-MVT-004
$ 61.250

..

Lees verder

SAK-MVT-005
$ 85.000

..

Lees verder

SAK-MVT-006
$ 87.500

..

Lees verder

SAK-MVT-001
$ 93.750

..

Lees verder

SAK-MVT-002
$ 113.750

..

Lees verder

SAK-MVT-007

Sakarya Informatie en onroerend goed te koop in Sakarya

 

Sakarya wordt bediend door de internationale luchthaven Sabiha Gökçen van Istanbul, die op slechts 110 km afstand van de snelweg met 3 rijstroken ligt. Het is verbonden via zowel weg als spoor en ook hogesnelheidstrein zal beschikbaar zijn in 2 jaar die nu in aanbouw is op de 50e km van Sakarya road. 'S Werelds 3de doorloopmeer Sapanca ligt op slechts 30 minuten afstand.

De stad Sakarya, een van de belangrijkste steden in Turkije vanwege de snelle groei en ontwikkeling, is ook aandacht waard vanwege de natuurlijke schoonheden en culturele rijkdom.

Het is een van de paradijselijke plekken van het land met zijn zee, stranden, meren, rivieren, hooglanden, thermale bronnen, samen met traditionele Ottomaanse levensstijldistricten zoals Taraklı en Geyve, en historische overblijfselen geërfd van de Byzantijnse en Ottomaanse tijdperken die waard om te zien.

Acarlar Floodplain Forest is habitat voor enkele endemische flora en faına. Het gebied is met name een broed- en overwinteringsplaats voor trekvogels. De waterplanten waterpaars is endemisch voor Acarlar Floodplain. De zeldzame plantensoort loddon lelie of zomersneeuwvlok, die wordt gebruikt voor de behandeling van polio, bekend als spiertekijp. Wijdverspreide bomen in het bosgebied zijn gewone es, gewone els, beuk en iep. Meerval, blankvoorn en karper zijn de zoetwatersoorten in de lagune. Gemeenschappelijke zoogdieren zijn haas, vos, wil zwijn, wezel en eekhoorn. Een totaal van 235 vogelsoorten werden waargenomen in het beschermde gebied.

Maden River en zijn helende water:

Het is bekend dat het water van deze rivier een genezend effect heeft op maagwonden en psoriases

En er zijn veel thermische facliteiten rond deze rivier met behulp van het water omgeven door bossen en biedt u een elitaire rustplaats

Je kunt het pad volgen naar de opening van het bos naar een prachtig uitzicht op lelievijvers, watervallen of groene heuvels.

Sakarya Resort Information

 

 


First Previous 1 2 Next Last     
Positive SSL