Trabzon Infrastructuur

Trabzon betekent in de memoires van Marco Polo en Evliya Çelebi, Trabzon, met zijn culturele en natuurlijke rijkdommen, is een leefbare stad door de seizoenen heen.

De stad, die in eerste instantie werd genoemd als Trazepos, ligt in een prachtige platteland tussen de Zwarte Zee kust en de bergen Zigane.

De stad die gedurende eeuwen onder het bewind van vele beschavingen heeft geleefd, werd genomen door Sultan Mehmet de veroveraar tijdens de Ottomaanse verovering. Het werd uiteindelijk een stad van de Republiek Turkije dat werd opgericht in 1923.

  De festiviteiten en activiteiten die georganiseerd worden in deze stad en zorgen voor een geweldige entertaiment dat zijn:  beroemde volksdansen en authentieke akte en de viool.

 Trabzon trekt de aandacht in de eerste plaats voor zijn zilver en goud verwerking; en is beroemd om zijn speciaal ontworpen armbanden genaamd "Trabzon Bileziği."

Trabzon is een handelscentrum en toenemende waarde, dankzij het regenachtige klimaat, is er ook rijk aan vruchtbare gronden.

Gezegend met alle kleuren van groen, nodigt de stad bezoekers uit om zijn natuurlijke wonderen te ontdekken!!


Positive SSL