Marmaris Infrastructuur

Marmaris is een van de meest populaire vakantieoorden in Turkije. Reist u met uw eigen auto, toen de weg volgen via de dennenbossen stop en neem een pauze wanneer u het teken dat luidt: "İşte Marmaris" (Viola Marmaris). U zult zien dat de stad van bovenaf. Hoewel er sprake is van een hoog niveau van de bouw in de gemeente in de afgelopen 15 jaar, dan nog ziet er mooi uit dit uitzichtspunt. Marmaris, met zijn bevolking te verhogen tot 100.000 in de zomermaanden, is nu een enorme vakantieoord stad. De beddencapaciteit van de hotels heeft overtroffen 60.000 en is het mogelijk om hotels te vinden die geschikt voor alle soorten begroting. Er zijn honderden restaurants, cafes en entertainment plaatsen onlangs geopend.

Marmaris is een van de weinige steden in Turkije, waar u kunt zwemmen midden in het centrum van de stad, ondanks de toegenomen bouw, milieu en de behandeling van water zijn geïnstalleerd. Voor degenen die op zoek zijn naar schonere zeeën en stillere plekken zijn er boten uitstapjes naar andere baaien of u kunt er door het land. Als u geïnteresseerd bent in de watersport en de aard van de activiteiten hotels en reisbureaus bieden u hier met vele alternatieven.

  

De belangrijkste historische gebouw in het centrum van de stad is het kasteel. Het eerste kasteel gebouwd op deze site werd gebouwd door de Ionians, met de huidige kasteel zie je gebouwd door de Turken in 1522. Het was zwaar beschadigd door het bombardement van een Frans slagschip in 1914. Het kasteel werd opengesteld voor publiek in de Republikeinse tijdperk en 18 huizen en een fontein werd gebouwd in deze periode. Binnen in het kasteel, die werd gerestaureerd in 1980-90, er is nu een museum. De ingang van het kasteel opent recht op een tuin. U kunt naar de top van de muren door trappen omhoog gaan van beide zijden van de binnenplaats. Je moet kijken naar de mening van de muren.Twee van de gebieden binnen nu huis een archeologische display. In zowel de tuin en deze kamers zijn er stukken opgegraven uit heel deze regio: amfora, stukken aardewerk, glaswerk, munten en decoratieve stukken uit opgravingen uitgevoerd bij Knidos, Burgaz en Hisarönü. Een van de zalen is opgenomen als een etnografie gedeelte van een Turks huis en de andere als de plaats van het kasteel commandant. Een ander Ottomaanse gebouw in de stad is de Hafza Sultan Kervansaray (caravanserai of reizigers herberg). In de inscriptie geschreven over het gebouw is vermeld dat de caravanserai werd opgericht in 1545. De caravanserai, die is bedekt met bogen over de top, is gelijk aan de ingang van de smalle straat die leidt naar het kasteel. De zeven kleine domed kamers van het caravanserai vandaag dienen als souvenir en geschenken winkels. De Bazaar in het historische centrum van de stad is nog steeds functioneren als een marktplaats vandaag. De enige veranderingen zijn in de mensen die er shop en de beschikbare goederen, alles is geworden toerisme gericht.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

In de omgeving van Marmaris zijn er nog andere structuren die datum uit het Ottomaanse tijdperk. Deze omvatten de İbrahim Ağa Camii (moskee) in het district Kemeraltı, gebouwd in 1789, terwijl de brug van de Taşhan (Stone Han) en de Kemerli Köprü (Arched Bridge), 10 kilometer van de Muğla weg, werden gebouwd in 1552. Sultan Süleyman de Magnificent werd gezegd te hebben bezocht het graf van Sarıana, beroemd om haar voorspellingen, die ook in het district Kemeraltı voordat hij begon zijn campagne tegen het eiland Rhodos. Zoals de legende gaat, alle van de soldaten in het Ottomaanse leger had de melk van de koe van Sarıana voor het ontbijt in de voorbereiding voor deze campagne.

 


Positive SSL