Kusadasi Infrastructuur

Kusadasi is een van de voornaamste vakantie bestemmingen in Turkije en bied een uitstekenden omgeving voor een onvergetelijke vakantie.

Gelegen op de westerkust van Turkije – 90km ten zuiden van Izmir – is Kusadasi bekend al seen van de mooiste plaatsen aan de Egeische en dicht bij belangrijke opgravingen zoals Efeze, Didma, Priene, Miletos. Dus een ideale vertrekbasis voor bezoekers.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kusadasi heeft een typische mediterraan klimaat met warme zomers en milde winters. Daarom is het toeristisch seizoen ook lang. De zon schijnt er 300 dagen per jaar.

Talloze zandstranden met warm en helder water bieden een rustige omgeving en een grote keuze aan water en strand faciliteiten.

 WindSurfen, waterskiën, zeilen en beachvolley bal zijn maar enkele aangeboden aktiviteiten voor aktieve mensen. Na het hele rustige dag zonnebaden, kunt genieten van de stad die in de avond nog drukker wordt.  In de stad kunt u sfeervolle cafés en restaurants vinden langs de boulevard met de mooie palmbomen en natuurlijk genieten van de prachtige zonsondergang. 

 Het is een mooie uitzicht om naar het panoramische uitzicht van de zonsondergang te kijken, terwijl  je de jachten en schepen ziet aan komen en weg gaan.

De restaurants dienen een wijde keuze van visgerechten, Egeische specialiteiten voor een onvergetelijke avond in Kusadasi.

Om een leuke dag  af te sluiten kan U tot zonsopgang uw laatste energie opdoen in een disko. 

 


Positive SSL