Cesme Infrastructuur

Cesme is de meest bekende vakantieoord voor Turkse toeristen en wordt steeds populairder bij de buitenlandse bezoekers. Cesme een chique, authentieke vakantie-ervaring en is de thuisbasis van de tweede beste surfen wateren in de wereld. Het ligt op een ideale locatie, op slechts 40 minuten rijden van de luchthaven Izmir Adnan Menderes die rechtstreekse vluchten van over de hele wereld het hele jaar door ontvangt.

Cesme is een populair vakantieoord en het wijkcentrum en ligt 85 km. westen van Izmir. Cesme’s warmwaterbronnen wateren, stranden en historische overblijfselen zijn niet de enige attractie.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Cesme heeft een van de bruisend nachtleven, dat door gaat tot in de vroege uurtjes van de ochtend. Strandfeesten, disco's, animatie voorstellingen en concerten van beroemde zangers zijn slechts enkele van de leuke activiteiten aangeboden in dit vakantieparadijs.

 

In Çeşme, moet u zeker een Kumru proberen, een typisch broodje van Izmir regio. Net als veel andere regio's in Turkije, wijnmakerij is erg populair op de Egeïsche kust. Daarom kan men verschillende soorten lekkere wijn in Çeşme vinden, die rijk en ruim wijngaarden herbergt.


Positive SSL