Alanya Infrastructuur

  

Alanya is een mooie stad liggend aan de kust van de Mediterraanse zee en omringd met hoge bergen, groene weiden, hoogvlaktes en ontelbare rivieren.

Deze kleine stad van de Mediterraanse kust bezit het typische klimaat van deze regio met 300 dagen zon en temperaturen nauwelijks onder de 10 graden in de winter. 

Gevuld met sporen van historiek afwisselend met fantastisch zicht van de natuur, is Alanya vandaag, een van de meest levendigste vakantie resorts van Turkije. Zijn moderne en cosmopolische atmosfeer zijn redenen waarom vele toeristen vanuit de hele wereld het hele jaar door vakantie houden in Alanya. 

 

Toeristen zijn aangetrokken tot de omgeving vanwege redelijke prijzen, fantastisch weer, zandstranden, historische plekken en een fijne keuken. Strand activiteiten in Alanya omvatten windsurfen, parasailen, jet skieen, bananenboten.

Tijdens de winter kunnen toeristen hun tijd afwisselen tussen de stranden en verschillende wintersporten zoals skieen, snowboarden, de Taurus gebergte betrekken.

Golfbanen die het hele jaar door open zijn zijn makelijk toegankelijk. Nachtclubs, bars, restaurants en live muziek zorgen allemaal voor een opwindend nachtleven.

Er zijn het hele jaar door vluchten naar Antalya en Alanya is een rit van 1.5 uur vanaf het vliegveld. Vluchten vanuit alle grote steden van Turkije en Europa arriveren op de internationale vliegveld in Antalya.

 


 

  


Positive SSL