Nieuws Turkse Rivièra - Fethiye / 2018 Toeristische reserveringen blijven stijgen...

Muğla's wijk Fethiye is niet alleen gefascineerd door zijn geschiedenis, maar ook door zijn prachtige geografie. 2018 Toeristische boekingscijfers voor het toeristisch seizoen blijven de toeristische sector ten goede komen. In Fethiye zijn de verliezen die de laatste 2 jaar op buitenlandse markten zijn opgetreden met 25% gestegen sinds dit jaar. Naast de Britse markt hebben de Russische en Oekraïense markten een stijging tot 65% gezien.


De stijging van de huizenprijzen voor verkoop in Fethiye voor de laatste 1 jaar is ongeveer 11,64%. De gemiddelde eenheidsprijs van de te koop staande woningen is 2.500TL. De gemiddelde grootte van het te koop staande huis is ongeveer 125 m2. Wanneer deze cijfers naar Ölüdeniz gaan, is de gemiddelde prijs per eenheid van de te koop staande woningen 3.230 TL, terwijl het te verkopen woonobject 130 m2 is. Volgens de jaarlijkse gemiddelde statistieken, zijn de meest waardevolle buurten İncirköy, Tuzla, Foça en Taşyaka.

Als u overweegt een huis te kopen om te investeren, zal het kopen van onroerend goed uit het project winstgevender voor u zijn. Nadat het eerste juridische proces is voltooid en de vereiste vergunningen zijn ontvangen, begint de woning die u koopt geld te verdienen. Een huis halen uit het project is best voordelig. Met een vooruitbetaling van 25% -40% vanaf het begin van het project, kunt u economisch worden gehost met een paar termijnen tot het moment van aflevering. Een ander voordeel van het kopen van een huis uit het project is dat u wijzigingen in het huis kunt aanbrengen op basis van uw persoonlijke voorkeuren en dat u de gebruiksgebieden kunt evalueren zoals u wilt.


Muğla is een van de regio's waar vele jaren de voorkeur aan wordt gegeven door lokale en buitenlandse toeristen. Het kabelbaanproject Babadağ in Fethiye, dat tot de beste paraglidingcentra van de wereld behoort en aandacht trekt met zijn prachtige landschap, zal eind 2018 operationeel zijn. Bezoekers kunnen een reis naar de top van de Babadag maken Berg in slechts 7 minuten. Het uitzicht vanaf de top is adembenemend. Elk jaar worden er minstens 1 miljoen mensen verwacht welkom te heten. Vanaf de top van de berg zijn de steden Fethiye, Dalaman en Kaş van Antalya te zien, terwijl het eiland Rhodos in Griekenland kan worden waargenomen.


Een van de eerste plaatsen die te binnen schieten in Fethiye is Ölüdeniz. Turquoise zee, schone stranden en weelderige groene natuur kunnen in 20 minuten worden bereikt met minibussen vanuit het centrum van Fethiye. Het is ook mogelijk om restaurants te vinden die heerlijk eten serveren.


Omdat Fethiye een rijke regio is met zijn geschiedenis, is de lijst met te bezoeken plaatsen vrij lang. Hiervan kun je naar Hisaronu gaan, dat de afgelopen jaren prominent is met uitgaansgelegenheden, verblijf in Ovacık met geschikte accommodatie-opties, of bezoek Kayaköy, een Grieks dorp dat ooit verlaten was.


Als u liever per luchtroute naar Fethiye gaat, kunt u naar de luchthaven van Dalaman vliegen en de ongeveer 1 uur durende reis maken. U kunt ook minibussen gebruiken die actief zijn in Fethiye.


Als u meer informatie nodig heeft, kunt u contact met ons opnemen op 0090 530 069 5857 of u kunt ons e-mailen mail@myvillaturkey.com

 


Positive SSL