Nieuws Koop onroerend goed ter waarde van 250.000 USD en haal het Turkse staatsburgerschap

Met het besluit nr. 106 gepubliceerd in het staatsblad, zijn enkele voorschriften gewijzigd zodat buitenlanders Turkse burgers kunnen worden.


Om in aanmerking te komen voor de voorgeschreven hoeveelheid vast kapitaal van de Republiek Turkije werd het staatsburgerschap teruggebracht tot $ 2 miljoen 500 duizend dollar. Als u onroerend goed bezit dat nodig is voor de overgang naar de prijs van onroerend goed voor buitenlanders door buitenlanders in Turkije, werd dit ook teruggebracht tot 250 duizend dollar tot $ 1 miljoen.


Koop onroerend goed ter waarde van 250.000 USD en haal het Turkse staatsburgerschap


In het laatste nummer van het besluit om over te stappen naar Turkije met een buitenlands staatsburgerschap werden enkele bewerkingen in het Staatsblad nr. 106 gewijzigd. Bij de in de ondertekening van de president gepubliceerde resolutie is artikel 20 van de verordening betreffende de tenuitvoerlegging van de Turkse burgerschapswet, die in 2010 in werking is getreden, gewijzigd bij artikel 20, dat de verwerving van president Turks staatsburgerschap en vreemdelingenreglement regelt.


Volgens de nieuwe regels, Turkije van plan om in aanmerking te komen voor burgerschap is vast kapitaal bedrag teruggebracht tot $ 2 miljoen 500 duizend dollar.


Bovendien heeft het minimum dat nodig is voor de overgang naar de reële prijs van onroerend goed met een buitenlands burgerschap in Turkije, 250 duizend US dollars teruggetrokken tot 1 miljoen dollar. Vertegenwoordigers van de bouwsector eisten de reductie van dit cijfer.


Bovendien is de uiting van werkgelegenheid van ten minste 100 mensen onder de kwalificatie-eisen voor burgerschap gewijzigd in 50 personen. om het bedrag aan deposito's bij banken in Turkije te houden om het recht te verdienen om het burgerschap door te geven, werd teruggebracht tot $ 3 miljoen 500 duizend dollar.


NIEUWE REGELGEVING:


Na de wijzigingen aangebracht door de president, was de nieuwe versie van de wet als volgt:


"(2) De vreemdeling die voldoet aan een van de volgende voorwaarden kan het Turkse staatsburgerschap verkrijgen door de beslissing van de president krachtens artikel 12, eerste alinea, sub b, van de wet:


a) bepaald door het Ministerie van Industrie en Technologie, waar het een investering in vast kapitaal heeft gedaan van ten minste USD 500.000 of een gelijkwaardige vreemde valuta of een gelijkwaardige Turkse Lire;


b) Het bedrag bepaald door het Ministerie van Milieu en Urbanisatie aangekocht door het Ministerie van Milieu en Urbanisatie op voorwaarde dat het onroerend goed niet wordt verkocht voor een periode van drie jaar, ten minste USD 250.000 of equivalent aan het Turkse Lira-bedrag.


c) Het dienstverband bepaald door het Ministerie van Familie, Arbeid en Sociale Zaken met een dienstverband van ten minste 50 personen,


d) ten minste 500.000 Amerikaanse dollar of het equivalent daarvan in vreemde valuta of in Turkse lira, gelijk aan het bedrag aan deposito's, dat zij de depositobank in Turkije gedurende drie jaar moeten laten werken zoals bepaald door de Bankverordening en het Toezichtbureau,


e) Het bedrag bepaald door de Schatkist en het Ministerie van Financiën aangekocht door de overheid om de overheidsschuldinstrumenten gedurende een periode van drie jaar ten minste USD 500.000 of equivalent te houden.


f) Turks staatsburgerschap wordt toegekend aan de personen die worden bepaald door de Board of Capital Markets Board, op voorwaarde dat het een minimumdeelneming heeft van USD 500.000 of een equivalent van het bedrag van de Turkse Lire in een participatie in een vastgoedbeleggingsfonds of participatiebedrag van een participatiemaatschappij voor ten minste drie jaar."


Positive SSL