Nieuws Arabische Beleggers zijn Preferred Trabzon Waar Stijgt in Onroerend Goed Sector Snel

Wanneer je de Zwarte Zee zegt, komt Trabzon als eerste ter wereld ...


U zult deze stad met zijn unieke tradities en waarden van de Zwarte Zee bewonderen, evenals zijn unieke natuur en geschiedenis.


De laatste jaren zijn de huizenprijzen gestegen in Trabzon, de beste stad voor de Arabische investeerders.


80% van de Arabische beleggers geeft de voorkeur aan woningen in het oostelijke deel van Trabzon. Parallel hiermee zijn de huizenprijzen op sommige delen van Trabzon hoger dan die van Kaşüstü, Şana, Ortahisar en Yalıncak.


De vastgoedbeleggers geven de voorkeur aan de oostkant van Trabzon. De reden is de nabijheid van het vliegveld en Uzungöl.


Een andere reden van de groeiende huizenprijzen in Trabzon is dat de grondprijzen erg hoog zijn. Het beperkte aantal van deze landen heeft invloed op de prijzen en maakt ze hoger. Als gevolg hiervan heeft dit invloed op de projecttarieven en maakt deze hoger.


De president van de kamer van Trabzon Builders and Realtors, Ayhan Taflan heeft meegedeeld dat dit na de bouw van het South high way-project gevolgen zal hebben voor de toename van de constructies in de landen.


Het volume van buitenlandse investeringen in Turkije groeit met de dag. Volgens gegevens van TUIK steeg de verkoop van huizen voor buitenlanders met 59% in vergelijking met de voorgaande jaren. 1827 residentiële huizen zijn verkocht tot maart 2018 in het algemeen in Turkije.


Trabzon werd de derde stad op de meest residentale verkoop aan buitenlanders na Istanbul en Antalya in het algemeen in Turkije. In de periode januari-maart van 2017, toen 153 huizen werden verkocht in Trabzon; in dezelfde periode van 2018 steeg het aantal tot 87,6% en 287 onroerend goed werd verkocht.


De top 10 provincies met het hoogste aantal buitenlandse ingezetenen dat in maart 2018 werd verkocht, werden in aanmerking genomen. Trabzon was de stad met het grootste aantal huizen dat in januari-maart 2018 werd verkocht in vergelijking met dezelfde periode van het voorgaande jaar.


Het betekent dat Trabzon de afgelopen maand een stijging van 0,85% op de verkoop van woningen had. Op de projecten, die al begonnen zijn met de bouw, liggen de prijzen rond de 300.000 TL. Zoals je op de onderstaande tabel kunt zien, neemt de vastgoedmarkt elk jaar toe.


Lucht-, land- en zeetransport zijn beschikbaar voor de Trabzon, dus hebben een groot voordeel voor transport.


Trabzon heeft veel aandacht voor de lokale en buitenlandse toeristen met zijn groene natuur.


Je zult het bewonderen om Trabzon keer op keer te gaan om de vele historische locaties te zien; kloosters, monumenten, tuinen, moskeeën en het Ataturk-huis. Allemaal naast de groene natuur zijn de belangrijkste redenen om daar naartoe te gaan en de stad te bezoeken.


Afgezien van al deze historische plaatsen, is Uzungöl - met een weelderige natuur, turquouise water, schone lucht en indrukwekkende landschappen - de eerste stop voor iedereen.


Bovendien krijg je de kans om de heerlijke keukens van de Zwarte Zee te proeven; rijst met hamsi vis, mihlama, dolma van karalahana, laz gebak ... Dit is de andere reden om deze mooie stad opnieuw te bezoeken.


Binnenkort Trabzon is een toeristische stad die kan worden bezocht door vier seizoenen met zijn historische en natuurlijke schoonheden ...


U kunt contact met ons opnemen op +90 530 069 58 57 of mail@myvillaturkey.com voor up-to-date onroerend goed nieuws, woningmarkt, gunstige investeringen.

 


Positive SSL