Istanbul Europa
$ 1.277.000

..

Lees verder

EUR-MVT-585
$ 1.290.000

..

Lees verder

EUR-MVT-466
RUIME EN MOOI APPARTEMENTEN TE KOOP IN ISTANBUL $ 1.872.000

RUIME EN MOOI APPARTEMENTEN TE KOOP IN ISTANBUL

Onze luxe woonproject is gebouwd op de laatste perceel in Bakirkoy / Istanbul centrum. Het bestaat uit 214 appartementen in 4 blokken.    Het is voor u een ontmoeting met het com ..

Lees verder

EUR-MVT-371
Bel Voor Een Prijs

..

Lees verder

EUR-MVT-572
$ 4.500.000

..

Lees verder

EUR-MVT-297
FANTASTICHE DUPLEX APPARTEMENT MET UITZICHT OP DE BOSPHORUS BRUG TE KOOP IN ISTANBUL $ 7.000.000

FANTASTICHE DUPLEX APPARTEMENT MET UITZICHT OP DE BOSPHORUS BRUG TE KOOP IN ISTANBUL

Zeer verbazingwekkend en luxe appartement met uitzicht op de Bosporus brug te koop in Yenikoy aan de Europa kant van Istanbul.     Het duplex appartement heeft 1 woonkamer en 2 ..

Lees verder

EUR-MVT-299
EXCLUSIEF HERENHUIS APPARTEMENT MET ZEEZICHT TE KOOP IN ISTANBUL $ 8.500.000

EXCLUSIEF HERENHUIS APPARTEMENT MET ZEEZICHT TE KOOP IN ISTANBUL

Zeer verbazingwekkend en luxe duplex appartement te koop in Yenikoy aan de Europa kant van Istanbul.     Het duplex appartement heeft 1 woonkamer en 4 slaapkamers, met terras en ..

Lees verder

EUR-MVT-300
VERBAZINGWEKKEND LUXE HERENHUIS APPARTEMENT MET ZEEZICHT TE KOOP IN ISTANBUL $ 8.850.000

VERBAZINGWEKKEND LUXE HERENHUIS APPARTEMENT MET ZEEZICHT TE KOOP IN ISTANBUL

Zeer verbazingwekkend en luxe gerenoveerd herenhuis appartement te koop in Fenerbahce aan de Europese kant van Istanbul.     Het herenhuis appartement heeft 1 woonkamer, 4 slaap ..

Lees verder

EUR-MVT-406
EEN MOOIE HERENHUIS MET EEN PRACHTIG UITZICHT TE KOOP IN ISTANBUL $ 17.000.000

EEN MOOIE HERENHUIS MET EEN PRACHTIG UITZICHT TE KOOP IN ISTANBUL

Spectaculaire herenhuis met prachtig uitzicht op de Bosporus brug te koop in Sariyer aan de Europa kant van Istanbul.     In 750 m² bruikbare oppervlakte:   - 10 kam ..

Lees verder

EUR-MVT-298

 Istanbul is het hoogtepunt van Europa en Azië met een groot potentieel voor kopers en vastgoedbeleggers. Met een selectie van woningen te koop in Istanbul richten we ons op het maximale rendement op uw investering in onroerend goed. Aan de Europese kant van Istanboel, te beginnen in het westen van Ataturk Airport, Basaksehir Esenyurt en Beylikduzu beschouwd als nieuw Istanbul en erg populair onder de kopers vanwege de redelijke prijzen en vele opties in appartementen te koop. Voor redelijk geprijsde villa's te koop in Istanbul is Buyukcekmece ideaal. Buyukcekmece is de vakantiebestemming van Istanbul. Op deze locatie worden appartementen met zeezicht en villa's aan het strand en jachthavenwoningen te koop aangeboden. Op weg naar de luchthaven Halkali, Gunesli, Bakirkoy, Florya Bagcilar bieden populaire projecten te koop aan. Op weg naar de Bosphorus luxe villa's te koop en groen in Zeytinburnu, evenals luxe appartementen te koop met een perfect uitzicht op zee. U zult ook eigenschappen vinden te koop in Halic gebied met uitzicht op de Gouden Hoorn, het historische Istanbul met een prachtig uitzicht op de stad en de zee. Naar het noorden van Istanbul Sariyer zijn er Kilyos, Gumusdere en Kisirkaya allemaal aan de oevers van de Zwarte Zee en worden villa's en appartementen te koop aangeboden aan kopers met meer ontspanning in gedachten. Integendeel, het stadsleven en de luxeappartementen of oude gebouwen waarvoor renovatie nodig is, zijn de plaatsen Nisantasi, Istinye, Maslak, Besiktas en Mecidiyekoy. We hebben een aantal villa's en appartementen te koop aangeboden op de Bosporus. We bieden ook commercieel onroerend goed, zoals hotels te koop in Istanbul. Richting het noorden van het schiereiland ligt de nieuwe luchthaven van Istanbul. Dit is 's werelds grootste luchthaven en er zijn opties voor landinvesteringen beschikbaar voor grote en kleine beleggers. Om uw selectie van woningen te filteren, kunt u het beste contact opnemen met onze vastgoedconsulenten, die uw zoekopdracht zullen verfijnen en u de best mogelijke keuze zullen bieden, of u nu op zoek bent naar een investering of een tweede huis in Istanbul, Istanbul.

 
Ons kantoor in Istanbul is gelegen nabij de luchthaven Atatürk. Bij aankomst zullen we u fijne opties in onroerend goed in Istanbul kunnen aanbieden en u verwelkomen met Turkse gastvrijheid.

First Previous ... 31 32 Next Last     
Positive SSL