Bursa
$ 125.000

..

Lees verder

BUR-MVT-200
$ 129.000

..

Lees verder

BUR-MVT-218
$ 135.000

..

Lees verder

BUR-MVT-197
$ 151.000

..

Lees verder

BUR-MVT-194
$ 154.000

..

Lees verder

BUR-MVT-209
$ 155.000

..

Lees verder

BUR-MVT-182
$ 158.500

..

Lees verder

BUR-MVT-195
$ 165.000

..

Lees verder

BUR-MVT-206
$ 169.000

..

Lees verder

BUR-MVT-203
$ 170.500

..

Lees verder

BUR-MVT-202
Onroerend goed te koop in Bursa
 
Behalve dat het de eerste hoofdstad van het Ottomaanse rijk is, staat Bursa bekend als een groene stad, die zijn vraag naar onroerend goed te koop in Bursa doet toenemen, waar de overheid efficiënt milieuwetten handhaaft en de stad een verfrissende aanblik geeft.
 
De plaats heeft een zeer rijke geschiedenis, maar het zal je verbazen om moderne stadsgebouwen zij aan zij te zien met opmerkelijke oude gebouwen. Dus ga er hartgrondig voor als u een te koop aangeboden woning in Bursa wilt kopen, we kunnen de goedheid ervan verzekeren en de esthetische waarde van Bursa is hoog. Als je een grote bewonderaar bent van de structuren, dan moet je een glimp opvangen van de geschiedenis van Bursa. Je moet de vermelde musea bezoeken voor hun geweldige sculptuur, perfecte werken en ook voor hun buitengewone architecturale indruk, die ze al zoveel jaren vasthouden:
 
• Het archeologisch museum van Bursa
• Ataturk Museum
• Bursa City Museum
• Groen mausoleum
 
Koop onroerend goed in Bursa voor vakantie
De oude gebouwen van de bazaar bieden een eindeloze reeks artikelen, met name zijdeproducten voor de winkelfreaks. Je vindt ook tal van moderne winkels in het winkelgebied van de stad. Vergeet niet om onze aanbiedingen van een aantal andere plaatsen te bekijken om er zeker van te zijn dat u een onroerend goed te koop krijgt in Bursa
 
Als u op zoek bent naar ontspanning op deze plek, zult u blij zijn te weten dat er veel van dergelijke plekken zijn waar u zich gemakkelijk kunt ontspannen. Daarom moet je voor recreatie een huis kopen op deze plek, bekijk de onderstaande plekken waar je jezelf aanzienlijk kunt ontspannen als je hier een woning gaat kopen. Saitabat-waterval - Natuurliefhebbers moeten Saitabat, een 3-voet waterval die afkomstig is van een kloof, niet missen, die zijn naam te danken heeft aan de Saitabat-variëteit aan duiven die in dat specifieke gebied bloeien. Koza Han Koza Han betekent 'zijde cocon markt', waar zijde cocoon boeren hun producten deponeren voor het spinnen en waarvan het eindproduct te koop is bij de verschillende winkels in het centrum.
 
Cumalikizik Village- Cumalikizik Village is een historische plaats die ook een groot aantal inwoners aantrekt. Van toeristen; het heeft nog steeds zijn oude structuur weten te behouden - in al zijn charme en glorie. De oorsprong ligt in de periode van het Ottomaanse Rijk en dient nu als een etnografisch museum op zich.
 
Het is nu heel gemakkelijk om te investeren in onroerend goed in Bursa, de op drie na grootste stad van Turkije! My Villa Turkey, dat sinds 2008 onroerend goed adviesdiensten biedt in vele steden van ons land, biedt alternatieve oplossingen voor mensen die op zoek zijn naar onroerend goed te koop in Bursa met speciale kortingen en aantrekkelijke prijzen.
 
Bursa, een unieke regio om niet alleen in appartementsgebouwen, maar ook in veel gebieden te beleggen, is vooral de aandacht van Arabische investeerders.
Vooral de afstand tot Istanbul is aanzienlijk afgenomen met de bruggen, wegen en tunnels die de afgelopen jaren zijn aangelegd, Bursa ontwikkelt zich snel tot de ster van Turkije. Met zijn unieke geografische locatie, sterke infrastructuur en rijke cultuur is Bursa een stad om in te wonen De historische textuur van Bursa, met een vestigingscentrum waar u in de zomer en de winter kunt verblijven, zal u fascineren. Bura, dat dag na dag groeit in termen van industrie, is een van de handigste steden in Turkije voor het kopen van onroerend goed. nu. Als u een huis in Bursa koopt, kunt u inkomsten genereren door het in korte tijd te huren. Mijn Villa Turkey vastgoedadviseurs zullen u hierbij helpen.
 
Onroerend goed te koop in Bursa 2017
 
Je hebt heel veel geluk met de prijs, want My Villa Turkey biedt je de beste prijzen voor het verwerven van onroerend goed. Wist je dat je een luxe huis kunt kopen in Bursa vanaf $ 45.000? Of u nu kiest voor een uitzicht op de zee of de huizen op de site, u kunt contact met ons opnemen en u kunt onroerend goed te koop zien in Bursa onderaan het artikel. U kunt uw actieve vertrouwenspersonen op elk moment van de dag en stel vragen over huizen. Elk jaar komen duizenden toeristen naar ons land en de meesten van hen zijn op zoek naar onroerend goed te koop in prachtige steden als Bursa, haasten en profiteren van onze unieke campagne.
 
Wie wil er een huiseigenaar zijn in Bursa?
Er zijn om deze reden conservatieve mensen in Bursa, vooral buitenlandse investeerders van moslims willen huiseigenaren zijn. Onze klanten, die verklaarden dat ze zich zeer comfortabel voelen in Bursa, benadrukken dat de huizen over het algemeen niet volledig op investeringen zijn gericht, maar ze nemen ze mee om zich te vestigen in de komende jaren. De meeste onroerend goed voor verkoop in Bursa in 2016 zijn in Mudanya, wat natuurlijk de prachtige natuur en luxe huizen is. Deze huizen zijn volledig nieuw, betrouwbaar, duurzaam en redelijk stijlvol. Naast islamitische investeerders is er een sterke tendens in Frankrijk om onroerend goed te koop te kopen in Bursa, en de Fransen zijn meestal geïnteresseerd in investeringen in appartementen of kantoren.
 

First Previous 1 2 3 4 Next Last     
Positive SSL