Over Ons

SHY EMLAKCILIK TURZ. INS. MUMESSILLIK SAN. TIC. A.Ş.

 

Onroerend goed en verkoop van onroerend goed in heel Turkije.

 

Ons bedrijf werd opgericht onder de geregistreerde handelsnaam van SHY A.Ş. zowel in İzmir en Londen we begonnen met het verrichten van diensten aan internationale bedrijven en mensen die geïnteresseerd zijn in het onroerend goed.

 

We gebruikten het sector in ontbreken van onroerend goed en hebben omgezet in een markt in Turkije. Aan het eind van 2004 verwekten wij al onze portefeuilles tot 2500 en de nummers van de kantoren tot 5.

 

In 2002 als SHY A.Ş. hebben we onze handtekening gezet aan ons nieuwe Project die bestond uit 1.550 eigenschap en 15.000 m² commerciële ruimte met de Arabische deelname.

 

Wij hebben onze project S Towers genoemd en in Riyad, Jeddah, Koeweit, Dubai, Doha, Amman en Bakoe kantoren geopend. Als een onderdeel van onze marketing strategie en het aantal kantoren hebben wij maximaal 11 aan orde gesteld.

 

Ons bedrijf heeft een grote eigenschap verkoop netwerk die goed gekeurd is en een award heeft verdiend in 2015, ook heeft ons bedrijf een leidende rol in de sector die een opmerkelijke hoeveelheid beheert over offshore-investeringen.

 

Wij zijn operationeel in 30 regio's met een vastgoed portefeuille over 2.500, met name in İstanbul en overal Marmara, Zwarte zee, Egeïsche en mediterrane.

 

 

We zouden gelukkig zijn om samen met u allen te werken en onze project willen delen met bereiding van ons netwerk en visie. 

Positive SSL